Elsleukenstraat 53a, 3201 Langdorp

LUCHTHAVENVERVOER

Uw gate bevindt zich net voor uw deur
Gaat u met het vliegtuig naar het buitenland? Maar krijgt u al stress van de rit naar de luchthaven? Ga ik er wel parking vinden? Om hoe laat vertrek ik? Hoeveel ga ik betalen voor de parking? Staat mijn auto daar wel veilig?
Gedaan met de stress, boek nu uw luchthavenvervoer bij LVW Taxi en wij brengen u op een veilige en punctuele manier naar en van de luchthaven.
Wij rijden zowel naar binnenlandse als buitenlandste luchthavens zoals Brussels Airport, Schiphol, Charles de Gaulle, Dusseldorf, ...
Wij bereiden ons eveneens voor op onvoorziene omstandigheden tijdens het opmaken van onze planning waardoor u altijd op tijd op de luchthaven bent, en wij staan reeds op u te wachten nadat uw vliegtuig net is geland, om u weer veilig naar huis te brengen.
Wacht niet langer, boek online op deze website, mail of bel ons

Kindjes ? Wij beschikken over 4 verhoogjes en 2 autostoelen voor kindjes van 9 tot 36 kg.

Indien uw gemeente of de luchthaven niet in het online reservatieformulier staat, gelieve ons dan te contacteren zodat wij voor u een aangepaste prijs kunnen opmaken
PARTYVERVOER
Altijd feest bij taxi LVW
En dit omdat u niet meer verder moet zoeken naar een Bob/Bobette als u eens uit wilt gaan of erop uit wilt. Feestje, etentje, festival, ... Taxi LVW zorgt ervoor dat u vlot naar het evenement kunt en van zodra jullie uitgefeest zijn / volgegeten zijn, komen wij u ook op het afgesproken uur ophalen.
Bel ons nu, of boek uw vervoer online. Uw feest begint al aan uw voordeur !
TAXI SERVICE
Uw partner van punt a naar punt b
Moet u op een bepaalde dag, op een bepaald uur ergens zijn, maar heeft u geen wagen ter beschikking. Geen nood, LVW Taxi is uw redding. 24u per dag, 7 dagen per week staan wij voor u klaar om u op een comfortabele manier te vervoeren.
Ook indien u een afspraak heeft bij de dokter of in het ziekenhuis zijn wij er om u op een veilige manier naar uw bestemming te brengen en terug op te halen.

Kindjes ? Wij beschikken over 4 verhoogjes en 2 autostoelen voor kindjes van 9 tot 36 kg


Bel ons, of reserveer online en wij zorgen dat uw vervoer tot in de puntjes in orde is.